ONTDEK BORG & BUITEN

Een nieuwe wijk in Parijsch

Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg vind je straks de nieuwe wijk Borg & Buiten. Geïnspireerd op het buitenleven wordt dit misschien wel één van de mooiste plekken van Parijsch. In Borg & Buiten trekken we de natuur van het aangrenzende buitengebied de wijk in. In deze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over deze bijzondere wijk!

DE CHARME VAN BORG & BUITEN

Borg & Buiten ligt ten zuiden van Forteneiland. Dit wordt een ruim opgezette wijk met circa 450 woningen.Verschillende soorten rijwoningen, vrijstaande woningen, tweekappers en appartementen. Koop en (sociale) huur. We starten in het najaar met de verkoop van fase 1. Deze fase bestaat uit 47 eigentijdse hoek- en tussenwoningen. Frisse en familiale woningen mét een Scandinavische twist.

Het groene Kooikerpark loopt met een vloeiende beweging dwars door de wijk. De straten zijn autoluw of zelfs helemaal autovrij. Hier kunnen kinderen veilig op avontuur. In Borg & Buiten vind je volop ruimte om te spelen, te bewegen en te ontmoeten.

 

Ontwikkelaar Martin Cauter van Heijmans Vastgoed vertelt je graag meer over de nieuwe wijk Borg & Buiten.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit Borg & Buiten? Meld je aan op de website www.borgenbuiten.nl. Via de nieuwsbrief van Borg & Buiten houden we je helemaal up-to-date over alles wat er in dit bijzondere deel van Parijsch komt, de verschillende woningen en de verkoop.

Blijf op de hoogte →