OVER PARIJSCH

Natuur in de buurt, stad om de hoek. Je dag is hier zo voorbij. Parijsch, Culemborg is zo centraal gelegen, alles is dichtbij! Wat je dagelijks nodig hebt is er al, aan voorzieningen geen gebrek. Parijsch is klaar voor jou!

IN HET MIDDEN VAN ALLES

Culemborg is een prachtig historisch stadje en de omgeving is al net zo mooi. Je woont vlakbij de Lek met de uiterwaarden aan je voeten. En praktisch, Parijsch Culemborg ligt heel centraal! Stap in de trein en je bent zo in hartje Utrecht of Den Bosch. Met de A2, A15 en A12 vlakbij ben je snel op je bestemming in heel het land.

De wijk is nieuw. Maar dat betekent niet dat er nog niks is. Integendeel! Vanaf dag één is er alles wat je dagelijks nodig hebt. In de buurt vind je scholen, winkels, leuke restaurants. En ook aan sport en cultuur geen gebrek!

ONTDEK ALLES IN DE BUURT →

OPENBARE LAADPALEN

Je elektrische auto opladen is in Parijsch zeker mogelijk! In de wijk vind je tal van openbare laadstations. Waar deze zich bevinden? Dat zie je op deze interactieve kaart.

HISTORISCH STADJE

Het moderne leven van Culemborg speelt zich af in een oud stadje – met al stadsrechten sinds 1318. In de binnenstad is veel van deze historie te zien en te voelen. Prachtige oude kerkjes, de waterlinie, het Elisabeth Weeshuis, het Oude Stadhuis en de haven zijn het decor van het dagelijks leven met vrolijke terrassen, markten, feesten en voorstellingen. De rijke geschiedenis van de stad wordt levendig gehouden door de trotse inwoners.

MIDDEN IN DE NATUUR

Hadden we het al over de fantastische uiterwaarden van de Lek? Parijsch ligt ernaast. Het is een uitgestrekt natuurgebied waar je eindeloos kunt struinen. Als het goed vriest kun je er schaatsen en in de zomer zijn er strandjes. Hier vind je ook Werk aan het Spoel en Fort Everdingen. Deze forten maken deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie dat genomineerd is om UNESCO Werelderfgoed te worden.

Boswachter Hanne neemt je mee op expeditie in de natuur in de omgeving.

ONTDEK DE NATUUR IN PARIJSCH →

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.