NIEUWS

Inloopavond Parijsch 31 mei
Borg & Bites
Kavels & Cava

Wil je alles weten over wonen in Parijsch en welke koopwoningen en kavels beschikbaar zijn? Kom op woensdag 31 mei tijdens de Parijsch inloopavond langs! Van 17.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom in Atelier Parijsch.

Lees meer

BORG & BUITEN DINERCHEQUE ACTIE

Vind jij wonen in Parijsch ook zo fijn? Hoe leuk zou het zijn als je vrienden en familie dichtbij komen wonen! Daarom hebben we nu een leuke actie: draag iemand aan om te komen wonen in de nieuwe wijk Borg en Buiten en ontvang een dinercheque van € 200,- als zij daadwerkelijk een Heijmans woning kopen.

Lees meer

TERUGBLIK OPEN HUIZEN ROUTE

Het was gezellig druk tijdens de Open Huizen route op 1 april. We konden veel geïnteresseerden meer vertellen over de plannen en de woningen in Borg & Buiten, de Fortenkavels en de Architectenkavels. Bedankt voor jullie komst!.

Lees meer

HOE GAAT HET MET ONZE BIJENKASTEN?

Het was een zware winter voor bijen. Ze moesten hard werken om de tros op temperatuur te houden. Nu de temperatuur boven de 10 graden komt en bloemen en planten bloeien, vliegen de bijen massaal uit voor vers stuifmeel en nectar. En dat is voldoende te vinden in de omgeving. Wij hopen dit jaar weer op een mooie zomer.

Lees meer

BOUW KLEURRIJK WONEN IN VOLLE GANG

De bouw van de 43 appartementen voor Kleurrijk Wonen in Borg & Buiten is in volle gang. Vanaf de Waterlinieweg is de voortgang goed te zien. De bronnen zitten in de grond, de fundering is gelegd en de begane grond vloer is al een heel eind. Leuk om te weten is de centrale entree van de appartementen straks een glazen gevel krijgt waarop een stukje van een landkaart van Parijsch/Culemborg uit 1749 is te zien.

Lees meer

BOUW LE JARDIN VERLOOPT VOORTVAREND

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het project en zijn de betonnen casco’s van Le Jardin al goed zichtbaar. Ook is deze week begonnen met het metselwerk. De komende weken gaan wij hier voortvarend mee verder.

Lees meer
1 2 3 13

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er in Parijsch gebeurt? Meld je dan hieronder aan.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.