NIEUWS

Inloopevent Parijsch op 1 april

Wil je alles weten over wonen in Parijsch en welke koopwoningen en kavels beschikbaar zijn? Kom op 1 april tijdens de Open Huizen route langs in Parijsch! Van 11.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom in Atelier Parijsch.

Lees meer

Le Jardin komt dichterbij

Goed nieuws! We zijn begonnen met de bouw van Le Jardin. De eerste bodembronnen zijn de grond in. Daarmee wordt straks het water uit de bodem gehaald voor de warmtepompen. Naar verwachting duurt dit tot begin februari. Aansluitend brengen wij de paalfundering onder de woningen aan.

Lees meer

BORG & BUITEN FASE 2

Na de succesvolle start van Borg & Buiten fase 1 zijn we nu ook gestart met de uitwerking van fase 2A+B. In het tweede kwartaal van 2023 start de verkoop van de volgende fase met tussen- en hoekwoningen.

Lees meer

MOBILITEIT IN BORG & BUITEN

Wethouder Monica Wichgers en Henkjan Kievit (directeur CV Parijsch) leggen uit hoe er slim wordt omgegaan met mobiliteit in Borg & Buiten waar groen en beweging voorop staan. Dat vraagt om anders nadenken over de invulling van mobiliteit in de wijk.

Lees meer

MOBILITEIT IN DE NIEUWE WIJK BORG & BUITEN

In Borg & Buiten staan ruimte, groen en beweging voorop. Dat vraagt om anders nadenken over de invulling van mobiliteit. Een gezonde wijk geeft namelijk voorrang aan fietsers en voetgangers en vermindert het aantal vervoersbewegingen. Door samen met de gemeente de parkeernorm bij te stellen, het parkeren zo veel mogelijk te centraliseren en deelmobiliteit in de wijk te stimuleren.

Lees meer
1 2 3 12

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er in Parijsch gebeurt? Meld je dan hieronder aan.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.