Meer Architectenkavels in Parijsch

Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels. Het is een uniek project dat helemaal past bij een wijk van natuur zoals Parijsch. Een plek die bruist, spannend en afwisselend is.

In Parijsch bieden wij architectenkavels aan met verschillende afmetingen, verschillende prijzen en met een andere ligging. Ook is er keuze uit verschillende thema’s die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan.

EERSTE SERIE KAVELS DEELS IN AANBOUW
De eerste serie uitgegeven kavels staan onder optie of zijn verkocht. Een aantal kavel eigenaren zijn inmiddels al gestart met de bouw van hun woning. Super om de bouw van deze mooie woningen te volgen. Minstens zo interessant is het om te zien hoe er binnen het beeldkwaliteitsplan uiteenlopende ideeën en ontwerpen passen. En hoe deze woningen helemaal gaan passen in de wijk Parijsch.

NIEUWE KAVELS KOMEN ERAAN
Met veel plezier presenteren wij binnenkort de volgende serie architectenkavels. Deze kavels liggen in de wijk Sporthelden West en variëren in afmeting, prijs en ligging. Op deze manier kies je zelf de kavel die bij je past.

KIES JE ARCHITECT
Voor deze kavels hebben wij vier architecten geselecteerd: Arthur, Jenny, Maarten en Sanne. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het project en zijn als geen ander in staat om elke kavel en ontwerp uniek te maken. Samen met de architect van je keuze ga je het ontwerp van je droomhuis vormgeven. Nieuwsgierig naar hun filosofie en verhalen? Check www.architectenkavels.nl

Nieuwe Architectenkavels Parijsch Culemborg
Nieuwe plannen Forteneiland West