HEERLIJKE KIJKMIDDAG OP FORTENEILAND

Kijkmiddag op Forteneiland

Dinsdagmiddag op Forteneiland, Parijsch

Het was een heerlijke kijkdag voor de kopers van woningen op Forteneiland. Met fotocamera en meetlint in de hand je woning instappen. Of gewoon even lekker in je eigen tuin genieten van het toekomstige uitzicht.

De eerste keer je woning in

Voor Jos en Karen is het de eerste keer op het bouwterrein. “Wij hebben twee maanden geleden gereageerd op deze woning. Het gaat heel snel voor mijn gevoel. Ik vind het heel leuk allemaal.”

Amber en Dave wonen in Culemborg en kunnen af en toe even langs het bouwterrein rijden om vanaf een afstandje te kijken. “Ineens staan er dan muren of zit het dak erop!”

Monique heeft een Tiny House gekocht in het rijtje dat wat later wordt opgeleverd: “Het kan mij niet snel genoeg gaan. Het wordt heel erg leuk hier: kleinschalig, op een eiland met rondom water. Ik ben heel benieuwd naar hoe het allemaal beplant gaat worden.”

Kevin kocht een woning in hetzelfde rijtje als Monique. “Het casco van mijn huis staat nu bijna. Wij hebben net even binnen gekeken in een vergelijkbare woning die al verder af is. Dat hebben we wel  netjes gevraagd. Je loopt niet zomaar binnen in het huis van een ander.”

Jordy en Mark staan op hun zolder naast de warmtepomp die nog in verpakkingsmateriaal zit. De vloerverwarmingsleidingen liggen los op de vloer en elektriciteitskabels steken uit de muur. “Het voelt nog niet helemaal als thuiskomen, maar nu de binnenmuren staan krijgen we wel een goed gevoel van hoe het gaat worden.”

 

Kijkmiddag op Forteneiland
Kijkmiddag op Forteneiland