LUXE WONINGEN MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Op Forteneiland Oost komen 12 luxe 2-onder-1-kap woningen met heerlijke grote tuinen op een eiland omgeven door water. Interieurontwerper Yvonne Hagen van Ywish Interieur Design helpt de kopers van deze woningen er helemaal hun droomhuis van te maken.

Forteneiland Oost Yvonne interieuradvies

Ruimte voor leefkeuken én een eigen hotelsuite

Inmiddels heeft Yvonne al verschillende kopers advies kunnen geven. “Deze woningen zijn van zichzelf al lekker ruim en hebben veel extra mogelijkheden waardoor je er helemaal je eigen sfeertje aan kunt geven. De keuken kan bijvoorbeeld een prominente plek krijgen. Er is genoeg ruimte voor een leefkeuken. En als je van de berging een werkplek of een speelplek maakt, ontstaan er knusse hoeken. Ouders kiezen graag voor een heuse hotelsuite op zolder; een slaapkamer met inloopbadkamer en toilet.

Toekomstbestendig voor tieners

Een andere trend is dat kinderen tegenwoordig langer thuis blijven wonen. In deze woningen is het mogelijk om rekening te houden met de -toekomstige- tieners en ze een eigen domein te geven met een eigen badkamer. De woning kan zo heel lang een veilig en gezellig honk zijn voor het hele gezin met voldoende privacy voor iedereen.”

Meer weten over de Forteneiland Volume II? Bekijk de website

Forteneiland Oost Yvonne interieuradvies
Forteneiland Oost Yvonne interieuradvies