BORG & BUITEN FASE 2

Na de succesvolle start van Borg & Buiten fase 1 zijn we nu ook gestart met de uitwerking van fase 2A+B. In het tweede kwartaal van 2023 start de verkoop van de volgende fase met tussen- en hoekwoningen.

De voorbereidingen voor de volgende fase binnen Borg en Buiten zijn gestart. Op de afbeelding hieronder kan je zien op welke plek binnen Borg en Buiten deze fase komt. In deze fase komen 60 rijwoningen van verschillende types gemaakt in het Horizon concept.

Afgelopen weken is hard gewerkt aan een eerste opzet van deze woningen en is een eerste toets bij het kwaliteitsteam van de gemeente geweest. We zijn blij te kunnen melden dat bij deze toets de beoogde plannen akkoord zijn bevonden. Met dit akkoord kunnen wij verder aan de slag met het uitwerken van het ontwerp van de woningen.

De verwachting is dat aan het einde van het tweede kwartaal in 2023 de verkoop start van deze woningen. Interesse in wonen in dit deel van Borg en Buiten? Meld je dan via de website van Borg & Buiten aan voor de nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden.

Blijf op de hoogte →