HOE WERKT DE INSCHRIJFPROCEDURE VOOR FORTENEILAND WEST?

De online start verkoop van de eerste 66 woningen op Forteneiland West is op vrijdag 30 oktober om 16:00 uur. Hoe werkt dat?

Inschrijfprocedure Forteneiland West in Parijsch Culemborg

Hoe werkt de inschrijfprocedure?

Ben je enthousiast over Forteneiland West en wil je je inschrijven op jouw favoriete woning? De inschrijving start op vrijdag 30 oktober om 16:00 uur en sluit op zondagavond 15 november om 12.00 uur ‘s nachts. Zo is er voldoende tijd alle informatie door te nemen en te bepalen welke woning jouw favoriet is.

Let op: Toewijzing vindt niet plaats op volgorde van inschrijven. Het moment van inschrijven is niet van belang, als het maar binnen de inschrijvingsperiode is.

Het is handig om vooraf een goed beeld te hebben van jouw financieringsmogelijkheden. Bij veel hypotheekadviseurs kun je vrijblijvend een haalbaarheidscheck laten uitvoeren. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan.

Inschrijfprocedure Forteneiland West in Parijsch Culemborg

Hoe schrijf je je in?

Je vult het online inschrijfformulier in. Op het formulier geef je aan wat jouw favoriete bouwnummers zijn. En uiteraard je naam en je contactgegevens. Heb je dat gedaan? Dan ontvang je van ons per mail een bevestiging van je inschrijving.

Aanmelden online start verkoop »

 

Alle informatie teruglezen

Alle verkoopdocumentatie en de brochure vind je vanaf vrijdag 30 oktober om 16:00 uur op de website www.Forteneiland.nl Ga hiervoor naar de tab Downloads.

Vanaf dinsdag 3 november is de gedrukte brochure in boekvorm te verkrijgen bij de makelaars op kantoor.

Liever niet online?
Schrijf je je liever niet online in? Ga dan langs bij een van onze makelaars. Zij helpen je graag verder.

Natuurlijk buitenleven in Parijsch Culemborg

Toewijzen woningen
Op maandag 16 november, na het sluiten van de inschrijving, wijst Heijmans de woningen toe. Het tijdstip waarop je het formulier indient heeft geen invloed op de toewijzing, zolang je dat maar voor de sluitingsdatum doet.

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar in die week contact met je op om een afspraak te maken.

Bekijk de woningen »